Jimmy Rosenberg

×

EXTRA CONCERT! – Dit concert is een Corona-proof show. Dat betekent seated op 1,5 meter afstand. Er zijn solo- en duotickets verkrijgbaar en alleen in de voorverkoop!

Jimmy Rosenberg

EXTRA CONCERT! - middagshow 14:30 uur
  • Doors open: 14:00
  • Start: 14:30
  • Presale: 28,50 (incl. service charge)
  • At the door: -
Order tickets

Information

Omdat het concert van Jimmy Rosenberg van 19:30 uur uitverkocht is, hebben we een extra middagconcert toegevoegd! Dit concert is een Corona-proof show. Dat betekent seated op 1,5 meter afstand. Er zijn solo- en duotickets verkrijgbaar en alleen in de voorverkoop!

’s Lands meest geroemde Sinti gitarist is terug! Na jaren van stilte heeft Jimmy Rosenberg de gitaar weer opgepakt en meteen waren daar lovende kritieken. Eerlijk, puur en virtuoos: critici toen en nu zien in Jimmy de enige, echte opvolger van Django Reinhardt. De meestergitarist Rosenberg was nog maar acht jaar, toen hij furore maakte als gitarist. Op tienjarige leeftijd trad Jimmy op in de BBC-documentaire ‘Django’s Legacy’, waarna de hele wereld kennis maakte met zijn kunsten. Hij trad op door heel Europa; van het Concertgebouw tot Djangofestivals in Oslo en Parijs. Een carrière waar iedere muzikant van droomt. In 2004 gebeurde er teveel in Rosenberg’s leven waardoor muziek maken en optreden een tijd niet aan de orde waren. Maar het Jimmy Rosenberg Trio is back! En hoe!

Check Programme