#

Bereikbaarheid

Poppodium Boerderij
Amerikaweg 145
2717 AV Zoetermeer

Parkeren

Er is gratis parkeergelegenheid aan de Amerikaweg. Houd er wel rekening mee dat je bij drukbezochte concerten enkele minuten moet lopen. Mochten er aan de Amerikaweg geen parkeerplaatsen meer beschikbaar zijn, dan zijn er nog verschillende parkeermogelijkheden aan de overkant van het Randstadrail Station Voorweg (parking Ingenieur Veltplein en parking Bakkerhove 3). Om hier te komen rijd je langs Poppodium Boerderij aan de Amerikaweg en sla je linksaf (onder het spoor door) richting de Meerzichtlaan. Vervolgens eerste afslag links de Voorweg op. Na 450m vind je een ruime parkeerplaats achter het station. Als je lopend via de trappen het station oversteekt kom je uit bij de entree van Poppodium Boerderij.

Openbaar vervoer

Poppodium Boerderij ligt op 1 minuut loopafstand van Randstadrail halte Voorweg. Kom je uit de regio Den Haag naar de Boerderij? Vanuit Den Haag CS kun je zowel Randstadrail 3 als 4 nemen (uitstappen bij halte Voorweg laag). Kom je met het OV van Utrecht / Gouda naar de Boerderij? Stap op Station Driemanspolder over van de trein op Randstadrail 3 richting Den Haag (uitstappen bij Voorweg hoog).

Taxi

Regel gemakkelijk en voordelig van tevoren je taxirit naar en van de Boerderij bij sneleentaxi.nl. Vroeg boeken betekent extra korting!