#

Corona

Poppodium Boerderij houdt zich aan de richtlijnen van de Rijksoverheid en doet er alles aan om jouw bezoek zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.

TESTEN JA / NEE?

We krijgen veel vragen van bezoekers die willen weten of ze zich voor een concert moeten laten testen ja of nee.
Voor de maand maart hebben we, voor zover we het zeker weten, bij de concerten vermeld of er getest moet worden of niet. Kaartkopers van die shows zullen ook via mail worden geïnformeerd.
Voor de overige shows in maart en vanaf april moeten we het nog even afwachten; wellicht wordt per het volgende weegmoment van de overheid, de 1G maatregel bij concerten met meer dan 500 bezoekers losgelaten. We houden jullie zo goed mogelijk op de hoogte!

Houd onze website en de socials in de gaten voor de laatste updates. We zijn constant in contact met de bands om te zoeken naar nieuwe data voor de shows. Had je al kaartjes voor een concert dat niet door kan gaan? Je ontvangt zo spoedig mogelijk een mail met meer informatie. We proberen zo snel mogelijk duidelijkheid te kunnen geven; we hopen op jullie geduld en begrip hierin.

Mocht je vragen hebben rondom onze programmering, stuur dan gerust een mail naar info@boerderij.org. Wij helpen je graag aan antwoorden.