#

FAQ

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Stuur een mail naar info@boerderij.org of neem contact met ons op via 079-3211012.

Hoe betaal ik in de Boerderij?

Poppodium Boerderij is cashless. Er kan dus niet met contant geld worden betaald. In het hele pand, dus zowel in de CreativeColors Zaal als in het Podiumcafé, aan de kassa en bij de garderobe betaal je voortaan met je pinpas. Bij de merchandise-balie betaal je, afhankelijk van de artiest, met cash of pin.

‘Do you love your ears’?

Poppodium Boerderij steunt de campagne ‘I Love My Ears’. Bescherm je oren goed om niet alleen nu, maar ook over twintig jaar nog van muziek te kunnen genieten. Wij adviseren oordoppen te gebruiken: zo hoor je de muziek goed, kun je nog steeds communiceren met je medebezoekers én bescherm je je gehoor. Ben je je oordoppen vergeten? Deze zijn verkrijgbaar bij onze medewerkers achter de bar. Meer info over geluid, gehoorbescherming en gehoorschade vind je op www.ilovemyears.nl.

Mag er gefotografeerd worden in de Boerderij?

Het gebruik van een compact camera en/of mobiele telefoon is toegestaan, maar kan erg hinderlijk zijn voor medebezoekers. Probeer daarom het gebruik hiervan zo veel mogelijk te beperken. In sommige gevallen heeft een artiest specifieke wensen ten aanzien van het fotobeleid. Indien dit het geval is wordt dit op de avond van het concert aangegeven. Flitsen is tijdens concerten niet toegestaan. Het maken van video- en/of audio-opnames is nooit toegestaan. Dit in verband met contractuele afspraken met artiesten.
Professionele camera’s met verwisselbare lenzen en spiegelreflex camera’s zijn niet toegestaan, tenzij hier vooraf toestemming voor is gegeven. Persfotografen en hobbyfotografen kunnen accreditatie aanvragen via info@boerderij.org. Tijdens concerten is er een huisfotograaf van Poppodium Boerderij aanwezig. Foto’s zijn na afloop van het concert terug te vinden om onze Flickr pagina. Wanneer er geen ruimte meer is op de perslijst is het mogelijk om foto’s op te vragen bij onze huisfotograaf. Neem hiervoor contact op via info@boerderij.org.

Is er een garderobe aanwezig?

Er is een bewaakte garderobe aanwezig. Je kunt hier voor EUR 1,25 je jas of tas brengen. Let op: je betaalt EUR 1,25 per item. Het is alleen mogelijk om dit bedrag te pinnen.

Mag ik mijn tas meenemen naar de zaal van Poppodium Boerderij?

Het meebrengen van rugzakken en grote tassen is helaas niet toegestaan, er is een mogelijkheid deze onder te brengen bij de bewaakte garderobe.