#

Tickets

Voorverkoop

Poppodium Boerderij maakt gebruik van het online ticketsysteem van Stager. Heel simpel: je koopt je tickets gewoon via de website van Poppodium Boerderij door te klikken op de ticket-button bij het concert van jouw keuze. Er opent dan vanzelf een tabblad met onze makkelijke en overzichtelijke Stager ticketshop. Wil je een overzicht van ons hele programma in de ticketshop? Ga naar de Boerderij TIcketshop.

Contact met Stager

Heb je vragen over Stager tickets? Veel antwoorden kun je op de website van Stager onder het kopje FAQ (en antwoorden) voor ticketkopers. Daar vind je ook de Stager gebruiksvoorwaarden. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Dan kun je contact opnemen met Stager via hun contactformulier.

Illegale voorverkoopadressen

Let op! Er zijn websites die illegaal kaarten voor de Boerderij verkopen. Deze kaarten zijn vaak veel duurder dan de prijs die wij vragen. Daarnaast kunnen wij niet garanderen dat de kaarten die zij verkopen niet vals zijn. Koop je kaarten NOOIT via dit soort websites en check altijd of het voorverkoopadres wel officieel is.
Ook tweedehands tickets zijn helaas niet altijd geldig en worden vaak voor een hogere prijs verkocht. www.weetwaarjekoopt.nl is hét platform waar je leest hoe en waar je het beste ticket(s) aan kunt schaffen. Ook kan je hier terecht voor concrete tips bij oplichting.

Fysiek verkooppunt

Wanneer er in Poppodium Boerderij een concert plaatsvindt in de CreativeColors zaal, dan is het mogelijk om aan onze kassa (vanaf 19:30 uur) kaarten te kopen voor toekomstige concerten. Het is helaas niet mogelijk om met de podiumcadeau kaart te betalen. Is een concert niet volledig uitverkocht, dan is het ook mogelijk om kaarten op de avond van het concert aan de avondkassa te kopen.

Tickets retourneren & restitutie

Er is via Stager helaas geen mogelijkheid om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dit betekent dat tickets retourneren & restitutie alleen mogelijk is indien Poppodium Boerderij noodgedwongen concerten moet uitstellen, verplaatsen of annuleren. In zo'n geval ontvangen kaartkopers een mail met de relevante informatie. 

TicketSwap

Is een concert uitverkocht en wil je weten of er secundaire tickets te koop worden aangeboden? Of heb je tickets via onze Stager ticketshop gekocht en kun je wegens omstandigheden het concert bij ons niet bijwonen? Voor beide situaties is TicketSwap een veilige optie! De tickets en verkopers op dit platform worden op basis van verschillende criteria gecontroleerd. Hierdoor wordt ticketfraude tegengegaan. Meer informatie is te vinden op de website van TicketSwap

Voorwaarden

Poppodium Boerderij heeft het recht om een programma te verplaatsen of te annuleren. 
Voor de algemene voorwaarden verwijzen we naar de voorwaarden van de VNPF.