#

Overnachten

Het Golden Tulip Zoetermeer–Den Haag ligt aan de rand van Zoetermeer en direct tegenover het NS station.

Golden Tulip Zoetermeer Den Haag

Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het gezellige centrum van Zoetermeer of het centrum van Den Haag en Scheveningen. Tevens ligt het hotel op enkele minuten rijden van Poppodium Boerderij. De Boerderij is vanuit het hotel ook gemakkelijk bereikbaar met de Randstadrail. De halte van de Randstadrail bevindt zich direct tegenover het hotel. Je neemt Randstadrail 3 en stapt uit bij halte Voorweg Laag. Vanaf hier is het slechts enkele minuten lopen naar Poppodium Boerderij.

Golden Tulip Zoetermeer–Den Haag beschikt naast comfortabele hotelkamers op 4 sterren niveau ook over luxe en ruim opgezette hotelkamers met een apart woon- en slaapgedeelte. Alle hotelkamers beschikken over onbeperkt en gratis wifi. Voor een smakelijke lunch en een uitgebreid diner biedt Bar Brasserie Bogatti’s volop mogelijkheden. Laat je verrassen door de specialiteiten van de chef en drink na afloop nog een drankje in de bar. In de zomermaanden kun je genieten op het zonnige terras. Het hotel heeft op eigen terrein voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Speciaal voor gasten van Poppodium Boerderij biedt Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag een kortingstarief aan.

Prijs Comfort Room
EUR 99,- per kamer per nacht op vrijdag t/m zondag
EUR 125,- per kamer per nacht op maandag t/m donderdag

Speciaal voor gasten van de Boerderij zijn de bovenstaande tarieven inclusief:

  • Uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis late check out: één uur later uitchecken
  • Gratis parkeren op eigen terrein van het hotel

Golden Tulip Zoetermeer-Den Haag
Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB, Zoetermeer
https://twobrothershotels.nl/golden-tulip-zoetermeer-den-haag/
Voor informatie en reserveringen belt u met: 079-320 31 60, of stuur een e-mail naar: reservations@goldentulipzoetermeercentre.nl.