#

Toegankelijkheid

Wordt er een minimumleeftijd gehanteerd bij bezoek aan Poppodium Boerderij?

Voor toegang tot concerten geldt er geen minimum leeftijd, tenzij anders vermeld op de programmapagina op onze website. Voor bezoekers jonger dan 16 jaar is begeleiding door een volwassene echter verplicht.

Is Poppodium Boerderij toegankelijk voor mindervaliden?

De entree, garderobe, het Podiumcafé en de zaal zijn goed bereik- en berijdbaar met een rolstoel. Het pand beschikt over een aangepast toilet en er is een lift aanwezig in het gebouw. Voor concerten in de CreativeColors zaal geldt dat er een beperkt aantal rolstoeltickets beschikbaar is. Indien je met een rolstoel of een rollator komt en niet in het bezit bent van een rolstoelticket, dan kunnen wij in verband met de veiligheid helaas geen toegang verlenen. Zorg er daarom voor dat je tijdig je rolstoelticket aanschaft. Eventuele begeleiders dienen te allen tijde in het bezit te zijn van een geldig standaard ticket (dus geen rolstoelticket). 

Zijn er zitplaatsen aanwezig in Poppodium Boerderij?

Wij verkopen alleen staanplaatsen, tenzij expliciet anders aangegeven. Ben je geblesseerd, zwanger, of heb je een andere reden waardoor je niet langdurig kunt staan? Mail dan even naar info@boerderij.org. We kunnen je geen zitplaats garanderen, maar hoe vroeger je contact opneemt, des te groter is de kans dat er nog een zitplaats beschikbaar is. Indien zitten echt een voorwaarde voor je is, bel of mail ons dan vóórdat je een kaartje koopt, zodat je niet het risico loopt een kaartje te hebben maar geen zitplaats. Stoelen of andere voorwerpen waarop men kan zitten (zitstokken, klapstoelen, zit- of barkrukken, scootmobielen en dergelijke) zijn uitdrukkelijk niet toegestaan in de zaal. Zoals hierboven aangegeven dien je voor een rollator ook een rolstoelticket te hebben. Loopkrukken zijn wél toegestaan.

Mag mijn hulphond mee naar binnen?

Een officieel getrainde hulphond (zoals een blindengeleidehond) mag mee naar een concert, indien de hond van tevoren is aangemeld. Dit kan telefonisch via 079-3211012 of via info@boerderij.org. Bij het aanmelden vragen wij naar uw naam, de naam van de hond en de naam van de stichting waarvan de hond eigendom is.

Hidden Disabilities Sunflower

Wereldwijd leeft één op de zes mensen met een handicap. Deze kan tijdelijk, situationeel of permanent zijn, en neurologisch, fysiek, visueel of auditief of een combinatie ervan. Bovendien is lang niet elke beperking zichtbaar. De Hidden Disabilities Sunflower is een wereldwijd erkend symbool en hulpmiddel, waarmee je anderen laat weten dat je een onzichtbare handicap hebt en wellicht wat extra begrip, hulp of tijd kunt gebruiken. Bezoekers die deze Sunflower bij zich dragen willen we graag die extra support bieden zodat zij optimaal kunnen genieten van livemuziek bij ons. Daarom sluit Poppodium Boerderij zich aan bij het Hidden Disabilities Sunflower netwerk. De sunflower keycord is binnenkort beschikbaar bij onze kassa.
Meer info vind je op https://hdsunflower.com/nl/