#

Nieuws

Nieuws overzicht
#

Mini-masterclass van Joep Pelt - Knight of the Guitar

Op zaterdag 23 december staat Jan Akkerman met vier andere gitaarvirtuozen op ons podium onder de noemer Knight of the Guitar.
Eén van deze ridders is gitaar-globetrotter Joep Pelt. Over de jaren is Joep tal van muzikale samenwerkingen aangegaan met artiesten uit de meest uiteenlopende genres. Zijn eclectische gitaarspel dient daarbij als smeermiddel tussen verschillende muzikale werelden. Joep speelde al vijf keer op het North Sea Jazz Festival en stond op talrijke gerenommeerde podia en festivals in binnen- en buitenland.

En Joep wil heel graag zijn ervaring en kennis met jou delen! Daarom krijg je de kans om voorafgaand aan het concert deel te nemen aan een mini-masterclass. Ben je gitarist en heb je een kaartje voor dit concert? Stuur dan een leuke mail naar publiciteit@boerderij.org met in de onderwerpregel 'Mini-Masterclass van Joep Pelt'. Onder de geinteresseerden verloten wij 10 plekjes. Doe dit vóór vrijdag 15 december en wij laten je dan snel weten of je één van de gelukkige winnaars bent.

Ga voor meer info over het concert en tickets naar Knight of the Guitar

Foto: Ernst Coppejans

OP DE HOOGTE BLIJVEN

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG INSPIRATIE, NIEUWS EN DE AGENDA DIRECT IN JE MAILBOX.

Naar inschrijven