#

Nieuws

Nieuws overzicht
#

Nominatie Directeur van het jaar

Arie Verstegen, directeur/programmeur van Poppodium Boerderij in Zoetermeer, is door de branchevereniging VNPF (Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals) genomineerd voor een IJzeren Podiumdier in de categorie ‘Directeur van het jaar’. 

De IJzeren Podiumdieren zijn 'peer-to-peer' prijzen die jaarlijks door de VNPF worden uitgereikt. Er zijn verschillende categorieën, waaronder 'Beste Podium', 'Beste Festival', ‘Directeur van het jaar’ en 'Beste Programmeur'. 

Arie Verstegen is genomineerd in de categorie 'Directeur van het jaar'. Verstegen is al sinds 2000 betrokken bij Poppodium Boerderij als directeur en programmeur. “Arie is het gezicht van Poppodium Boerderij. Hij is vrijwel bij elk concert aanwezig en zijn persoonlijke benadering ten aanzien van vrijwilligers, medewerkers, bezoekers en muzikanten heeft de Boerderij gemaakt tot wat het nu is: een internationaal geliefd podium waar onvergetelijke herinneringen worden gemaakt”, aldus Poppodium Boerderij.

De nominatie van Arie Verstegen is een erkenning van zijn toewijding. Onder zijn leiding is de Boerderij uitgegroeid tot een poppodium met een indrukwekkende reputatie, eigen signatuur en liefhebbers uit binnen- en buitenland. De nominatie weerspiegelt ook de waardering van zijn collega-directeuren. 

De IJzeren Podiumdieren zullen op 20 januari 2024 worden uitgereikt in Groningen, tijdens het showcasefestival Eurosonic/Noorderslag.

OP DE HOOGTE BLIJVEN

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF EN ONTVANG INSPIRATIE, NIEUWS EN DE AGENDA DIRECT IN JE MAILBOX.

Naar inschrijven