#

Over ons

Poppodium Boerderij is een poppodium gevestigd in Zoetermeer, waar muziekliefhebbers uit binnen- en buitenland samen komen om in een intieme setting te genieten van wereldberoemde muzikanten.

In de CreativeColors Zaal, met een capaciteit van 750 bezoekers, sta je oog in oog met levende legendes uit de wereld van de prog, symfonische rock, classic rock, metal, blues, jazz, soul en funk. In de afgelopen jaren betraden muzikale grootheden als Peter Frampton, Steven Wilson, Marillion, David Crosby, Kansas, Steve Hackett, Mr. Big, Queensrÿche, Blöf en De Dijk het podium. Na afloop van een concert is het soms zelfs mogelijk om bandleden persoonlijk te ontmoeten.

In het Podiumcafé is er gelegenheid om, onder het genot van een drankje, voor aanvang of na afloop van een concert te praten over muziek. Het Podiumcafé beschikt ook over een podium en is geschikt voor optredens tot 100 bezoekers. Zo vinden er onder andere album presentaties plaats van bekende en minder bekende muzikanten.

Heeft u vragen? Mailt u dan naar info@boerderij.org. Voor vragen over boekingen, stuur een mail naar programma@boerderij.org.

Fotografie: Marcel Boshuizen