#

Educatie

Naast het programmeren van muziek hecht Poppodium Boerderij veel waarde aan cultuureducatie. Ben je op zoek naar een leuk educatief project voor je klas of school, dan helpen wij je graag!

DJ WORKSHOP
Zelf aan de knoppen tijdens de DJ workshop! Tijdens deze workshop leer je niet alleen hoe een draaitafel werkt, je mag ook meteen zelf aan de slag! In groepjes van twee krijg je tijdens een anderhalf uur durende workshop een spoedcursus mixen en beat matchen.
Duur: 1,5 uur // Deelnemers: max. 40 per ronde // Prijs op aanvraag

BEATZ
Iedereen kan muziek maken tijdens de workshop Beatz! Met een sampler speel jij zelf de drums, toetsen en andere instrumenten in en ga je naar huis met je zelf gemaakte hiphop- of dance track. Ook goed te combineren met een les hiphop lyrics schrijven, waarbij de leerlingen zelf een beat maken onder hun zelfbedachte lyrics.
Duur: 1,5 - 2 uur // Deelnemers: max.40 per ronde // Prijs op aanvraag

RONDLEIDING
Laat de leerlingen een kijkje achter de schermen nemen tijdens een rondleiding, leer wat er allemaal gebeurt bij een poppodium en kom op plekken waar je als bezoeker nooit komt! We nemen jullie graag mee van de grote zaal, naar het café en de backstage ruimten. Onze vrijwilligers laten jullie graag zien hoe een lichttafel werkt en waar de artiesten binnenkomen en de koks het eten maken voor de - vaak tourende- artiesten. Ook te combineren met een workshop of een workshop op maat!

MAATWERK
Ben je op zoek naar een locatie voor een schoolfeest, muziekavond of heb je zelf een leuk idee? We denken graag met je mee!

CONTACT
Voor meer informatie over onze verschillende projecten kun je contact opnemen met: Maartje Dekker, educatie@boerderij.org