#

Educatie

Naast het programmeren van muziek hecht Poppodium Boerderij veel waarde aan talentontwikkeling en cultuureducatie. Bent u op zoek naar een leuk educatief project voor uw klas of school, dan helpen wij u graag!

Laat de leerlingen een kijkje achter de schermen nemen tijdens een rondleiding en ontdekken wat er allemaal gebeurt bij een poppodium. We nemen jullie graag mee van de grote zaal, naar het café en de backstage ruimten. Onze vrijwilligers laten jullie graag zien hoe een lichttafel werkt en waar de artiesten bijvoorbeeld binnenkomen en de koks het eten maken voor de - vaak tourende- artiesten. De leerlingen kunnen ook zelf aan de slag tijdens een workshop songwriting, licht- en geluidstechniek, improvisatie of een live concert beleven in de grote zaal!
Bent u op zoek naar een locatie voor een schoolfeest, muziekavond of heeft u zelf een leuk idee? We denken graag met u mee!

Voor meer informatie over onze verschillende projecten of voor projecten op maat, kunt u contact opnemen met: Maartje Dekker, educatie@boerderij.org