AC/DC UK - 50 years of AC/DC

+ support Diggeth

AC/DC UK - 50 years of AC/DC

AC/DC UK is zonder twijfel de meest succesvolle AC/DC tribute van Europa. Dat heeft de band te danken aan zijn geweldige muzikanten met hun knallende gitaarspel en dynamische performance. Dit jaar bestaat de iconische band AC/DC 50 jaar en de mannen van AC/DC UK vieren deze mijlpaal met een dikke show van bijna 2 uur.

Alle classics die AC/DC tot hun legendarische status hebben verheven komen voorbij, van High Voltage uit 1976 tot en met Black Ice uit 2008. En natuurlijk de grote hits Highway To Hell, Whole Lotta Rosie, Let There Be Rock en Thunderstruck. De band levert een avond vol power met dezelfde looks, feel en attitude. De beroemde striptease van Angus, AC/DC Dollars, Brian’s iconische platte pet, een gigantische opblaasbare Rosie, een Marshall wall en kanonnen zorgen voor een 'high voltage rock 'n roll show'. AC/DC UK speelde al op festivals als Graspop, Metal Meeting en Bospop en nu gaan ze de Boerderij plat spelen!

Support: Diggeth
Metal ‘n’ Roll van de rising star in Nederland Diggeth. Neem hardrock, metal, southern rock, good ol’ rock ’n roll, seventies rock en een vleugje prog; de dame en heren van Diggeth gooien het moeiteloos in de blender en maken er hun eigen ding van. De uitkomst is altijd vet, zwaar, zompig en groovy. 
 

Deel dit evenement