Animals As Leaders

+ support: Allt

Animals As Leaders

Dit is de nieuwe datum! Tickets van 16 januari 2023 blijven geldig.
Dit concert is uitverkocht. Check TicketSwap of er nog kaartjes aangeboden worden. TicketSwap is partner van Poppodium Boerderij en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

PARRHESIA EUROPE/UK 2023 TOUR
Animals as Leaders is een prominente band binnen de djent en prog metal-scene. Maar deze band gaat ver over de grenzen van genres. Met achtsnarige gitaren, rijke synths en dreunende percussie is dit trio dan ook geliefd bij een groot publiek.

Het Amerikaanse Animals as Leaders is opgericht door gitarist Tosin Abasi. De band bestaat verder uit bassist Javier Reyes en drummer Matt Garstka. Stuk voor stuk gepassioneerde en zeer talentvolle muzikanten. Het instrumentale Animals as Leaders blinkt uit door technische virtuositeit en het talent om ook zonder zang een indrukwekkende en spannende show neer te zetten. Zij toerden al eerder met bands als Korn, Deftones, Meshuggah en Tesseract en in de herfst van 2022 speelden zij samen met Lamb of God en Killswitch Engage. Maar in november dus met een eigen show op ons podium!

Support: Allt
Allt is een progressieve metalcoreband uit Zweden, opgericht in 2020. Allt mixt zware riffs met prachtige melodieën en orkestrale arrangementen om hun kenmerkende donkere en emotionele geluid te creëren. De band heeft zich in korte tijd gevestigd als een van de meest veelbelovende bands in de heavy muziek.
 

Deel dit evenement