Big Big Train

The Journey Continues + support Dim Gray

Big Big Train

Vorig jaar gaf prog sensatie Big Big Train een memorabel concert in de Boerderij. Dit jaar komen ze terug voor wederom een uniek NL concert in de Boerderij. The Journey Continues!

De muziek van Big Big Train komt voort uit de gezamenlijke liefde voor de vroege Genesis en Yes. Inmiddels heeft de band een uniek geluid ontwikkeld en worden ze gezien als de vaandeldragers van de nieuwe Brit prog. De bezetting van Big Big Train bestaat uit zanger Alberto Bravin, drummer Nick D'Virgilio, gitarist/toetsenist Rikard Sjöblom, bassist Gregory Spawton, violiste Clare Lindley, toetsenist Oskar Holldorff en gitariste Maria Barbieri. Barbieri vervangt Dave Foster, die verplichtingen heeft met de Steve Rothery Band. Het koper-ensemble van Big Big Train speelt olv trombonist Dave Desmond. Indrukwekkende graphics en video's versterken hun filmische en verhalende show.

Support: Dim Gray
Het voorprogramma wordt wederom verzorgd door de talentvolle band Dim Gray, de band van toetsenist/zanger Oskar Holldorff. Denk aan Oak, Tears for Fears en een tikje Steven Wilson, op aanstekelijke wijze gebracht.

Deel dit evenement