#

Big Daddy Wilson

support: Crossroad Trail

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Je kaartjes blijven geldig.

"Blues is de 'root', al het andere is de vrucht." Big Daddy Wilson, de gerespecteerde bluesman uit North Carolina, ziet zijn muziek en carriere als een reis. Trouw aan de blues en zijn spirituele wortels, maar verder reikend naar soul en R&B.

Zijn nieuwe plaat "Hard Time Blues" is een weerspiegeling van de tijd waarin we nu leven en alle zorgen die het leven met zich meebrengt.... Corona, armoede, onrecht en andere ontberingen. Het omarmt ook de verschillende stijlen van Big Daddy Wilson: blues, soul, R&B, country en gospel. Het album kwam tot stand met behulp van producer Glenn Scott en Big Daddy's vriend Eric Bibb.

  • #

    Crossroad trail

    Contemporary blues gemixt met pop en rock. Dat is de sound van de nieuwe Nederlandse band Crossroad Trail. Blues met stevige gitaren is de basis, geïnspireerd door onder anderen Beth Hart, Samantha Fish en Eric Clapton. Hun voornamelijk eigen geschreven muziek kenmerkt zich door rake ritmes, verrassende melodieën en catchy riffs; een beetje van de old skool, een beetje van de new skool.

Deel dit evenement