Blues op Zondag - Twelve Bar Blues Band

Podiumcafé

Blues op Zondag - Twelve Bar Blues Band

Dit concert is uitverkocht. Check TicketSwap of er nog kaartjes aangeboden worden. TicketSwap is partner van Poppodium Boerderij en een veilige manier om kaartjes te (ver)kopen.

Voorjaar 2015 viel na 10 succesvolle jaren, 4 cd’s, diverse awards en honderden optredens in binnen- en buitenland het slotakkoord voor de legendarische Twelve Bar Blues Band (12BBB). Omdat de afgelopen jaren de stroom van aanvragen om de band nog een keer bij elkaar te brengen steeds groter werd en het gemis onderling ook steeds sterker werd, besloot de band om aan de vraag te voldoen. 

De Twelve Bar Blues Band speelt voornamelijk eigen werk(!) en haalt daarbij haar inspiratie uit de Chicagoblues. Onder aanvoering van supertandem Jan J. Scherpenzeel, alias J.J. Sharp (zang & harmonica) en Kees Dusink, (solo & slide gitaar) weet de band bij ieder optreden publiek en organisatoren versteld te doen staan van de hoge kwaliteit en de ultieme bluessfeer zoals je die in een kroeg in Chicago of New Orleans zou verwachten. De samenwerking pakt onwaarschijnlijk goed uit. Als componisten duo staan ze aan de basis van bijna het gehele 12BBB repertoire en ook op de bühne weten de twee elkaar blindelings te vinden. De line-up wordt gecompleteerd door bassist Patrick "Sideburn" Obrist, drummer Jeffrey van Duffelen en 2e gitarist Peter Langerak. 

 Dit concert is verplaatst van zondagmiddag 4 juni 2023 naar zondagmiddag 21 mei 2023.

Deel dit evenement