Chaka Khan Tribute (Verplaatst)

×

Let op! Dit concert is verplaatst naar vrijdag 25 januari 2019. We hebben deze datum meteen aangegrepen om er een mooi dansfeest omheen te bouwen. Tijdens de 35+ Dance Special with A Tribute To Chaka Khan kun je niet alleen genieten van een geweldige live band, er kan ook heerlijk gedanst worden. Lees meer.

Chaka Khan Tribute (Verplaatst)

All Star Band
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Dagkassa: 21,-

Informatie

Het doel van deze tribute? De beste stukken van Chaka Khan zo goed mogelijk vertolken! Alle muzikanten van deze All Star Band hebben een voorliefde voor de muziek van Chaka Khan. Het gezicht van deze band is Lady Shaynah, een geweldige zangeres met een prachtig stemgeluid en zeer energieke podiumpresentatie. Ze werd eerder benoemd tot Radio 6 Soul & Jazz Talent! Dé perfecte match voor deze tribute.

Shaynah wordt begeleid door 10 muzikanten die behoren tot de top van de Nederlandse jazz scene. Ze zijn allemaal afgestudeerd aan het conservatorium, spelen bij namen als Jared Grant, Marutyri, Metropole Orkest en het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht, reizen de hele wereld over met verschillende bands, leven van en voor de muziek, en als belangrijkste: Ze hebben een grote passie voor soul, funk en disco muziek, en met name het repertoire van Chaka Khan!