CoreLeoni

gitarist Gotthard + Support Modern Day Heroes

CoreLeoni

Gotthard gitarist en oprichter Leo Leoni komt met zijn band CoreLeoni het oudere werk van Gotthard nieuw leven inblazen! Daarnaast zal er ook werk gespeeld worden van de recente CoreLeoni albums, volledig in de stijl van het oude Gotthard.

CoreLeoni is in 2017 door Leo Leoni opgericht ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van het eerste Gotthard album, met het idee om deze nummers na al die jaren eindelijk live te brengen. Vanwege het grote succes tourt de band nog steeds en heeft het inmiddels een aantal studioalbums uitgebracht met nieuw materiaal. Naast Leo Leoni bestaat de huidige line-up uit voormalig Gotthard en U.D.O. gitarist Igor Gianola, bassist Mila Merker en drummer Alex Motta. Samen met nieuwe zanger Gent Bushpepa zullen zij een geweldige show vol klassieke hardrock verzorgen! 

Support: Modern Day Heroes
Modern Day Heroes is een Zwitsers rock trio bestaande uit Serge Christen (zang/gitaar), Yves Fontana (bas) en Heinz Baumann (drums). Ze staan bekend om hun energieke rock-’n-roll liveshows en hebben op dit moment 2 EP’s en 4 studioalbums uitgebracht. Eind 2023 zullen zij hun nieuwe album Stars & Skies uitbrengen. 
 

Deel dit evenement