#

CRIPPLED BLACK PHOENIX

Album Release Tour + supports MØL en IMPURE WILHELMINA


Crippled Black Phoenix doet een Album Release Tour door Europa en zij doen de Boerderij aan voor een exclusieve NL show!
Al jaren maakt Crippled Black Phoenix, de Engelse band rondom multi-instrumentalist Justin Greaves (Iron Monkey en Electric Wizard) overdonderende muziek met een duister apocalyptisch randje. Post-rock, psych, experimenteel.. overdonderende muziek die niet in een hokje te plaatsen is. Deze ambitieuze Britten staan garant voor een ijzersterke performance, dat lieten zij al eerder zien op het hoofdpodium van Roadburn. Kom deze band ontdekken! De band bestaat verder uit tekstschrijver en zangeres Belinda Kordic, piano-, trompet- & synthspeler Helen Stanley, gitarist Andy Taylor en zanger/tekstschrijver Joel Segerstedt.

  • #

    Impure Wilhelmina

    IMPURE WILHELMINA maakt unieke muziek op de grens van rock en metal. Intensiteit, melodie, kracht en melancholie zijn de sleutelwoorden voor een subtiele mix van metal, post-hardcore, new wave en indie rockgeluiden.

  • #

    MØL

    MØL uit Denemarken zorgt met wervelende gitaren en sissende zang voor een dromerige shoegaze sfeer. Geïnspireerd door bands als My Bloody Valentine, Slowdive, Drop Nineteens, Lantlôs en Alcest.

Deel dit evenement