District 97

×

Ben je in het bezit van een dagticket of passe-partout voor het Progdreams Festival op 20-21-22 september 2019? Dan kun je met dit ticket gratis naar het concert van District 97 + Time Shift Accident op 3 oktober in Cultuurpodium Boerderij. Bewaar je Progdreams kaartje dus goed! Meer informatie over het Progdreams Festival vindt je hier.

District 97

+ support Time Shift Accident
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 23,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 24,-
Bestel tickets

Informatie

District 97 is ongetwijfeld één van de meest avontuurlijke progressieve rockbands van de hedendaagse prog generatie. De band onder leiding van de charismatische Leslie Hunt timmert hard aan de weg. De band werd in 2006 opgericht en toerde samen met John Wetton (King Crimson, UK, Asia).

Hun laatste album “Vaults” (2015) kreeg lovende recensies. Op het moment zijn ze druk bezig met het afronden van een nieuw album. Zij stonden al twee maal op het Progdreams festival. Na hun succesvolle toer in de Verenigde Staten afgelopen jaar, staan zij nu met een volledige show in de Boerderij.

Voorprogramma

Time Shift Accident

Time Shift Accident is fusion rock uit Duitsland. Een frisse mix van pop, funk, rock en jazz gespeeld door virtuoze muzikanten. Indrukwekkende gitaarsolo’s, sferische synthesizers en sprankelende piano-loops wisselen elkaar af en zorgen ervoor dat je de hele avond geboeid blijft.