FM

Britse hardrock + support: Youstn

FM

FM wordt sinds hun oprichting in 1984 gezien als een van de grootste AOR hardrock bands. Ze hadden grote successen met hun albums Indiscreet, Tough It Out en Takin' It to the Streets. Na een sabbatical van 12 jaar, is de band sinds 2007 weer helemaal terug van weggeweest.

Sindsdien toeren zij volop, zijn ze special guest bij de tournees van oa Foreigner, Journey, Thin Lizzy en Heart, staan ze op festivals als Graspop en Bospop en als ze niet op het podium staan, zijn ze druk in de studio. In 2020 bracht FM bracht Synchronized uit. Omdat ze niet konden optreden wegens COVID doken ze opnieuw de studio in en namen hun dertiende album op. Het toepasselijk getitelde Thirteen werd in maart 2022 uitgebracht. En nu dus weer on tour!

Support: Youstn feat. Dick Franssen (Alquin)
Youstn klinkt als real vintage rock. Deze Southern Rockers hebben hun melodieuze eigen composities gefinetuned tot rocksongs die zowel rockliefhebbers als de liefhebbers van vintage bluesrock zullen aanspreken. De band bestaat uit muzikanten die hun sporen verdiend hebben bij bands als Alquin en Vandale.

Deel dit evenement