#

Franck Carducci & The Fantastic Squad

+ That Joe Payne


Dit wordt een bijzondere avond die je niet snel zut vergeten! Zowel Franck Carducci & The Fantastic Squad als That Joe Payne staan bekend om hun spectaculaire performances.

  • Franck Carducci & The Fantastic Squad

    Bij kostuums, make-up, psychedelische sferen, humor en sensualiteit denk je waarschijnlijk aan bands als Genesis, Alice Cooper en David Bowie, maar dan heb je Franck Carducci & The Fantastic Squad nog niet gezien! Carducci leidt als een Master of Ceremonies zijn Rock 'n Roll Circus, bestaande uit rasmuzikanten en -entertainers. Je zintuigen krijgen geen seconde rust terwijl deze personages je meenemen in een kleurrijk en flamboyant spektakel. De grenzen van alle genres worden overschreden in deze rock-show.

  • That Joe Payne

    Payne is klassiek geschoold met achtergronden in prog-, pop- en rockmuziek. Hij staat bekend om zijn indrukwekkende bereik van 5 octaven en flamboyante podiumpresentatie. Naast het produceren van solomateriaal, werkte Payne met John Holden, Zio, Methexis en The Enid. In 2019 speelde hij op het fan-weekend van Marillion in Port Zelande, NL en afgelopen ProgDreams festival stond hij al op ons podium.

Deel dit evenement