Franck Carducci & The Fantastic Squad

+ That Joe Payne

Franck Carducci & The Fantastic Squad

Dit wordt een bijzondere avond die je niet snel zult vergeten! Zowel Franck Carducci & The Fantastic Squad als That Joe Payne staan bekend om hun spectaculaire performances.
Niemand minder dan Steve Hackett zei tegen Franck dat hij een eigen band moest beginnen. And so he did. Laatst opende Franck Carducci en zijn band voor een optreden van Sting. En ook deze was terecht onder de indruk! That Joe Payne is 'Living the Dream'. Deze geweldenaar zal je omverblazen en ontroeren met zijn prachtige stem.

  • Franck Carducci & The Fantastic Squad

    Bij kostuums, make-up, psychedelische sferen, humor en sensualiteit denk je waarschijnlijk aan bands als Genesis, Alice Cooper en David Bowie, maar dan heb je Franck Carducci & The Fantastic Squad nog niet gezien! Carducci leidt als een Master of Ceremonies zijn Rock 'n Roll Circus, bestaande uit rasmuzikanten en -entertainers. Je zintuigen krijgen geen seconde rust terwijl deze personages je meenemen in een kleurrijk en flamboyant spektakel. De grenzen van alle genres worden overschreden in deze rock-show.

  • That Joe Payne

    Payne is klassiek geschoold met achtergronden in prog-, pop- en rockmuziek. Hij staat bekend om zijn indrukwekkende bereik van 5 octaven en flamboyante podiumpresentatie. Naast het produceren van solomateriaal, werkte Payne met John Holden, Zio, Methexis en The Enid. In 2019 speelde hij op het fan-weekend van Marillion in Port Zelande, NL en afgelopen ProgDreams festival stond hij al op ons podium.

Deel dit evenement