#

Froukje

support: Hiwot


In samenwerking met Netwerk Zoetermeer staat op Bevrijdingsdag Froukje op ons podium! De entree is gratis, je kunt kaartjes reserveren via de ticketbutton.

Froukje is dé nieuwe belofte van de Nederlandse pop. Ze staat bekend om haar heldere stem en rustige feel en weet je voor haar te winnen met haar pakkende elektro popliedjes. Woorden zijn een manier om wat er in je hoofd zit de wereld in te krijgen en dit is precies wat Froukje doet met haar treffende teksten. Zet deze woorden op dansbare beats en meeslepende melodieën en je krijgt de typische Froukje-sound.

 

Haar debuutsingle Groter Dan Ik, een nummer over de klimaatcrisis, verspreidde zich razendsnel door Nederland en wist de aandacht te trekken van Nederlandse media als 3voor12 en DWDD en was 3FM Talent. Daniël Lohues noemde het nummer ‘belachelijk goed’, en Tim Hofman noemde haar ‘the next big thing.’

Support: Hiwot
De roots van Hiwot liggen in Ethiopië. Als kind kwam zij naar Nederland en hier ontplooide zij zich tot een bijzondere muzikant. Haar artiestennaam ‘Hiwot’ betekent The Essence of life en dat is wat zij in haar muziek wil laten horen! Met haar soulvolle sound, haar liefde voor gospel en pop brengt deze talentvolle zangeres een boodschap over van hoop, blijdschap en liefde.

Deel dit evenement