Gothminister

+ supports King Satan & Psycholies

Gothminister

De Noorse band Gothminister is zonder twijfel een van de meest iconische gothic/industrial metal acts. Opgericht in 1999 door Bjørn Alexander Brem, bracht de band tot nu toe zeven albums uit, met als meest recente album Pandemonium in 2022.

Dit album werd tijdens de Dark Music Awards van het gerenomeerde dark music magazine Terra Relicta werd uitgeroepen tot 'Winner Best Album of the Year'. Ze lieten hierbij grote namen als Lord Of The Lost, Placebo, Rammstein en The Cult achter zich, wat laat zien hoeveel toegewijde fans de band heeft. Op Spotify heeft de band maandelijks 250.000 luisteraars. De band sleepte meer prijzen in de wacht, niet alleen voor hun muziek maar ook voor hun video's. Deze sfeer; pikzwarte magie en filmische goth, brengen zij ook op het podium!

SUPPORTS
King Satan

King Satan is een Scandinavische industriële metalband. De band is een ever-changing beast; elk album is anders maar onmiskenbaar King Satan. Ze combineren elementen uit de elektronische muziek met agressieve beats met zware percussie en grommende zang. Het imago van de band is occultisme, maar ook carnavalesk. De ongelooflijk energieke en innemende persoonlijkheid van de zanger, King Alesteir Satan, draagt alleen maar bij aan het spektakel.


Psycholies
Opgericht door Vigos von Lies in 2014, is een industriële dark glam metal band uit Italië met veel live ervaring. Zo traden zij al op met onder andere Katatonia, Lacuna Coil en Cradle of Filth. Het geluid van de band is een mix van industrial metal, softcore en goth. Denk aan Rammstein, Marilyn Manson en Type O Negative. 

Deel dit evenement