Gruppo Sportivo

Let’s Age On Stage

Gruppo Sportivo

Ondanks het overlijden van toetsenist Peter Calicher gaat het concert door. De band gaat er een mooie avond van maken 'zoals Peter gewild zou hebben'.

Met als slogan Let’s Age On Stage verwelkomen we Gruppo Sportivo. De van oorsprong Haagse band, bekend van popklassiekers als Hey Girl, Beep Beep Love, Tokyo, Rock ’n Roll en Disco Really Made It, treedt sinds een aantal jaren weer met veel succes op.

De bezetting bestaat nog altijd uit frontman en songwriter Hans Vandenburg (zang/gitaar) en de andere oerleden Peter Calicher (keyboards) en Max Mollinger (drums). Ook zijn de charming blikvangers Lies Schilp & Inge Bonthond (beiden zang) als de Bombitas van de partij. Tim Barning (bas) maakt sinds het album Great het gezelschap compleet. Met deze plaat maakte de band in 2018 een bejubelde comeback. “Gruppo’s beste sinds Back to ‘78”, schreef muziekmagazine OOR. Gruppo Sportivo gaat deze avond een aantal tracks van een nieuw te verschijnen album spelen. De single P.S. I love You (release 13 oktober) is hiervan het eerste wapenfeit. Verder komen vanzelfsprekend de nodige hits aan bod. Zo ook andere favorieten van het publiek en/of de band zelf. 
 

Deel dit evenement