Heaven 17

×

Vanwege de geldende maatregelen is voor dit concert een Coronatoegangsbewijs nodig. Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Heaven 17

+ support Alina Valentina
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 34,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 35,-
Bestel tickets

Informatie

Martyn Ware en Ian Marsh stonden ooit aan de basis van The Human League. Nog voor de doorbraak van die groep, verlaten ze in 1980 de band om een eigen productieproject te beginnen: "The British Electric Foundation" met Heaven 17 als hun meest succesvolle project. Met kwalitatieve producties met synthesizer als basis werken ze verder samen met onder meer Tina Turner, Sandie Shaw en Gary Glitter.

Heaven 17 is vernoemd naar een fictieve popgroep uit de roman ‘A Clockwork Orange’, de roman van Anthony Burgess. In 1983 scoort de band een grote hit met ‘Temptation’ van het album “The Luxury Gap”. Ruim 35 jaar na de release van deze megahit toeren de mannen nog steeds de wereld over. Met een volledige band zul je alle hits van toen voorbij horen komen. Een aanrader voor liefhebbers van synthpop, new wave en disco!

Voorprogramma

Alina Valentina

Alina Valentina uit Den Haag vindt haar inspiratie in retro soundtrack- en videogamemuziek. Met haar liefde voor analoge synthesizers creëert ze meeslepende, neo-surrealistische muziek.. Tevens is ze beïnvloed door industriële muziek, synthpop en dark wave wat leidt tot een geheel eigen sound.

Bekijk programma