Highway Chile & PictureAlfred Lagarde zei altijd: "Rock and Roll is better than music..." Nederlands eerste en beste heavy rockbands Highway Chile en Picture bundelen deze avond hun krachten! En Kees Baars, bekend van Countdown Café en Baars Classic Rock, neemt het publiek mee terug in de tijd. Verwacht foto's, geluidsfragmenten, interviews met de bands en mooie verhalen! Special Guest bij Highway Chile is de originele zanger Armand Vanderstigchel!
  • Highway Chile

    Een van Nederlands meest roemruchte hardrock bands is zonder enige twijfel Highway Chile. Samen met bands als Vandenberg, Vengeance, Helloïse en Bodine behoorde Highway Chile in de jaren '80 tot de vaandeldragers van de Nederlandse (hard)rock, waarvan de populariteit tot ver over de grens reikte. En de band is nog steeds gretig en rocken doen de bandleden nog altijd! Met special guest: Armand Vanderstigchel, de originele zanger van de band!

  • Picture

    Picture is Nederlands eerste echte heavymetalband. De band werd vooral bekend door de radio-uitzendingen van Alfred Lagarde en Hanneke Kappen en vooral het nummer Bombers was bekend onder metalminnend Nederland. En ze zijn weer terug; sterker en gemotiveerder dan ooit.

Deel dit evenement