Inhalo & Hackberry & The One

Boerderij & Construction Records present

Inhalo & Hackberry & The One

Poppodium Boerderij en Construction Records presenteren: Inhalo, Hackberry en The One.
Construction Records is het nieuwe Nederlandse label voor progressieve rock en metal. Op deze label avond spelen drie indrukwekkende Nederlandse bands.

Wijzigingen voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan line up en tijdschema worden ontleend.

 • Inhalo

  Inhalo is zo divers als een alternatieve, progressieve rockband kan zijn. Een harmonieuze mix van sereen en stormachtig en spanning en ontlading.
  Inhalo is geen nieuwkomer; alle bandleden hebben hun strepen verdiend door shows te spelen in bands zoals A Liquid Landscape, Ivy’s Dream en The Heaven’s Devil en als supports voor oa Karnivool, Riverside en Marillion. Aardschok schreef over hun debuut: ‘een prestatie van internationale allure’.
  Het debuutalbum Sever is een gepassioneerde, muzikale reis over omgaan met angsten en de groei die daarin mogelijk is. Een reis waar schoonheid je in een vals gevoel van veiligheid kan wiegen, voordat de grond onder je voeten wordt weggerukt en je in een vuurzee stort.
  Voor fans van Opeth en Riverside.

 • Hackberry

  Hackberry is een vijfkoppige instrumentale band uit Groningen, opgericht in 2015. Ze spelen een mix van progressieve rock, stoner, metal, grunge en psychedelica en staan bekend om hun vreemde maatsoorten, tempowisselingen en dynamiek. Hun nieuwe plaat Breathing Space, een instrumentale reis door prog-rock, metal, psychedelic-rock en stoner. De composities zijn zorgvuldig samengesteld en gearrangeerd door de vijf leden van Hackberry en weerspiegelen hun individuele muzikale invloeden en smaak. Er zijn geen compromissen gesloten tijdens het schrijven van deze plaat, elk nummer is een ultieme muzikale ervaring!

 • The One

  The One is het geesteskindje van Timothy van der Holst. Hij groeide op met bands als Genesis, King Crimson en Yes, waarvan hij onder de indruk raakte. Hij maakte al meer dan 20 jazz-/soulalbums albums met The Jazzinvaders, The Soul Snatchers en Laura Vane. Hij heeft zich nu, samen met Frank Ayers gericht op het progressieve genre. Hoewel Timothy veel instrumenten zelf bespeelt, heeft hij zich laten bijstaan door de gitaristen  Edwin in ’t Veld, Fernando Perdomo, Luca Giordano en de zangers Max Gilkes en Maarten Teekens. Het album Sunrise is een prettige symfonische mix van stevige riffs, soms tegendraadse ritmes, heerlijke ouderwets toetsenspel, mooie gitaarpartijen en goed verzorgde zang met een knipoog naar de jaren 70.

Deel dit evenement