IQ

×

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten voor de Legendary X-mas Bash blijven geldig. Vanwege de geldende maatregelen is voor dit concert een Coronatoegangsbewijs nodig.

IQ

Xmas@Easter Bash
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 31,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 32,-
Bestel tickets

Informatie

Kerst wordt Pasen! Inspelend op de verwachte ontwikkelingen hebben we met de band moeten besluiten de Legendary X-mas Bash te verhuizen naar 9 april 2022. Dat wordt dus een unieke Xmas@Easter Bash!

Elk jaar organiseert IQ rond de Kerstdagen twee exclusieve shows, waarvan één in Engeland en één in Nederland. De zogenoemde Christmas Bash is elk jaar een groot succes met fans van over de hele wereld, een unieke sfeer en natuurlijk bijzondere nummers. Vooral in de beginjaren werd IQ erg beïnvloed door Genesis. Ook hun theatrale performance en de buitenissige kostuums die tijdens optredens worden gebruikt, roepen herinneringen op aan Peter Gabriel. Muzikaal heeft de band door de jaren heen echter een gevarieerd en eigen geluid weten te ontwikkelen: harde, maar ook melodieuze rock, aangevuld met de diepzinnige en vaak cryptische teksten.