#

Jethro Tull's MARTIN BARRE & Band

Aqualung 50th Anniversary European Tour

Het concert is helaas geannuleerd omdat de band tegen logistieke problemen aanloopt. Als je kaartjes had (ook voor de oorspronkelijke datum) zal er automatsich restitutie plaatsvinden.

In 2021 viert Jethro Tull de 50ste verjaardag van hun baanbrekende album "Aqualung", het album dat de band in de grote spotlights zette. Tijdens deze wereldwijde tour zullen Jethro Tull's gitarist Martin Barre, die bekend staat om zijn formidabele beheersing van historische riffs, power akkoorden en stijgende melodieuze solo's, en zijn band het iconische album in zijn geheel uitvoeren. De show zal ook andere Tull-klassiekers en enkele verrassingen bevatten.

Martin Barre was gitarist van Jethro Tull van 1968 tot 2012. Barre's geluid en spel waren onmiskenbaar een belangrijke factor in hun succes. De band heeft inmiddels al meer dan 60 miljoen platen verkocht. Martin's gitaarspel op het titelnummer "Aqualung" van het Aqualung-album is uitgeroepen tot een van de 20 beste gitaarsolo's aller tijden (MusicRadar, Guitar World en vele anderen). In 1988 leverde zijn spel op het album "Crest of a Knave" hem een ??Grammy Award op. Naast talloze Jethro Tull-albums werkte Martin samen met vele andere artiesten, waaronder Paul McCartney, Phil Collins, Gary Moore en Joe Bonamassa en deelde hij podia met legendes als Jimi Hendrix, Led Zeppelin, Fleetwood Mac en Pink Floyd. De The Martin Barre Band bestaat verder uit Dan Crisp op leadzang, Alan Thomson op bas en Darby Todd op drums.

Deel dit evenement