AFGELAST - John Mayall

×

Op doktersadvies is John Mayall helaas genoodzaakt zijn tour te cancelen. Ticketkopers ontvangen een mail en er zal automatisch restitutie plaatsvinden.

AFGELAST - John Mayall

2022 Farewell Tour
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 37,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 38,-

Informatie

Het is ongelofelijk wat ‘The Legend of The Blues’ John Mayall nog altijd weet neer te zetten. Een avond met John Mayall bestaat niet slechts uit het aanschouwen van een legende maar bovenal het nog altijd kunnen genieten van de kwalitatief hoogstaande muziek.

John Mayall en de blues zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. ‘Blues is een gevoel’, zegt hij. ‘Blues beluister je niet, je absorbeert het. Net als jazz. Het is een kwestie van beleving.’ Mayall is er verantwoordelijk voor dat in de jaren ’60 bluesmuziek immens populair werd. Met zijn band John Mayall’s Bluesbreakers, waarin o.a. Eric Clapton, Jack Bruce, Peter Green, John McVie, Mick Fleetwood, Mick Taylor en Walter Trout speelde, schreef hij geschiedenis. En recent werkte hij samen met zwaargewichten als Joe Bonamassa, Steven Van Zandt en Todd Rundgren. Vanavond heb je de unieke kans om deze legende nog te zien tijdens zijn “2022 Farewell Tour”.

Bekijk programma