Kayak

Kayak

Afscheidstour - support Lesoir
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 29,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 30,-
Bestel tickets

Informatie

De afscheidstournee van KAYAK... Na bijna 50 jaar stopt de legendarische symfonische rockband er mee. De band doet een Europese afscheidstour en in die tour hoort natuurlijk ook de Boerderij.

Toetsenist/bandleider Ton Scherpenzeel ligt het besluit toe: “Aan elke reis, hoe prachtig ook, komt een keer een eind. De rest van de band had nog best door willen gaan, en het spelen zelf vind ik ook nog altijd erg leuk. Maar er komt ontzettend veel (en steeds meer) bij kijken voor bands zoals wij om zo’n tour tot een goed einde te brengen en ik voel bij mezelf dat de rek er beetje uit is. En hoe jammer ook, ik wil liever te vroeg stoppen dan te lang doorgaan.”
Kayak sluit niet uit dat de band voor speciale projecten of gelegenheden nog eens samen het podium op zal stappen, maar in tourverband is het na 21 mei voorbij. Dus wees bij het afscheid van deze iconische band!

Voorprogramma

Lesoir

Lesoir, de artrock band met twee geweldige frontvrouwen, is geen onbekende meer in het Nederlandse progrock landschap. Lesoir zit in zijn kracht wanneer ze live spelen. De eindeloze energie die de band krijgt van enthousiast publiek in combinatie met het samen maken van muziek op het podium, doet de bandleden concluderen dat deze chemie hetgeen is wat de band nu definieert en altijd heeft gedaan. Het is het moment waarop fans vallen voor Lesoir. Het is de drijfveer achter alle eerdere albums en de motor van alle eerdere tours.

http://lesoirmusic.com/
Bekijk programma