Kayak

Afscheidstour - support Lesoir

Kayak

De afscheidstournee van KAYAK... Na bijna 50 jaar stopt de legendarische symfonische rockband er mee. De band doet een Europese afscheidstour en in die tour hoort natuurlijk ook de Boerderij.

Toetsenist/bandleider Ton Scherpenzeel ligt het besluit toe: "Aan elke reis, hoe prachtig ook, komt een keer een eind. De rest van de band had nog best door willen gaan, en het spelen zelf vind ik ook nog altijd erg leuk. Maar er komt ontzettend veel (en steeds meer) bij kijken voor bands zoals wij om zo'n tour tot een goed einde te brengen en ik voel bij mezelf dat de rek er beetje uit is. En hoe jammer ook, ik wil liever te vroeg stoppen dan te lang doorgaan." Kayak sluit niet uit dat de band voor speciale projecten of gelegenheden nog eens samen het podium op zal stappen, maar in tourverband is het na 21 mei voorbij. Dus wees bij het afscheid van deze iconische band!

Support: Lesoir
De uit Limburg afkomstige band Lesoir is geen onbekende meer in het Nederlandse progressieve rock landschap. Deze symfonische, female fronted, art rock band wist voor hun meest recente album het van Muse bekende producersduo John Cornfield en Paul Reeve te strikken!

Deel dit evenement