Kyros & An Endless Sporadic

Double headliner

Kyros & An Endless Sporadic

Double headliner met Kyros en An Endless Sporadic. Een avond innovatieve muziek van twee bands die op een spannende manier verschillende genres als prog, rock, metal en fusion combineren.

KYROS
De Britse progressieve en alternatieve rockband Kyros is niet bang om stijlen te combineren en genres te overstijgen. Dit resulteert in een avontuurlijke muzikale smeltkroes van jaren 80 synthpop, post-prog en alternatieve popmuziek. Volgens PROG Magazine is Kyros wat er gebeurt als je Duran Duran, Frankie Goes To Hollywood en Tears For Fears met de progressieve metalstijlen van Dream Theater, Between The Buried And Me en Haken mixt. De band bestaat uit Shelby Logan Warne (zang, toetsen en productie), Joey Frevola (gitaar), Charlie Cawood (bas) en Robin Johnson (drums).


AN ENDLESS SPORADIC
An Endless Sporadic is een instrumentale reis van muzikaal vakmanschap en rijke expressiviteit. Oprichter en meester-multi-instrumentalist Zach Kamins (ex Flower Kings) wordt vergezeld door een geweldige line-up van virtuoze muzikanten. Hun muziek neemt je mee in een prog-rock-jazz-fusion avontuur. Iedereen die ooit Guitar Hero heeft gespeeld, kan getuigen van de schoonheid van An Endless Sporadic en hun liedjes. 


Wijzigingen voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan line up en tijdschema worden ontleend.

Deel dit evenement