Lachy Doley Group

+ support Copperhead County

Lachy Doley Group

De Australische Lachy Doley krijgt de meest ongelooflijke en intense klanken uit zijn '57 Hammond C3 en 70's Whammy Clavinet. Hij wordt ook wel de Jimi Hendrix van het Hammond-orgel genoemd.

Bovendien beschikt hij over een krachtige blues stem en zijn de teksten recht uit het hart. De Lachy Doley Group bestaat verder uit bas en drums en dit powertrio zorgt voor een onvergetelijke show. De mannen hebben inmiddels op vele prestigieuze rock en blues festivals gestaan zoals het Montreal Jazz Festival en waren ook al te zien op Bospop. Onlangs gingen zij viraal op Facebook met video's met de titel Stop Listening to the Blues die al miljoenen keren zijn bekeken. 

Support: Copperhead County
Copperhead County legt zich, als een van de weinige bands in Nederland, volledig toe op southern rock. Geïnspireerd door vermaarde voorgangers als Blackberry Smoke en The Outlaws, brengen de zes gepassioneerde muzikanten hun ‘footstomping and beer raising tunes’. Heerlijke meeslepende southern rock die de luisteraar meeneemt naar de authentieke en kenmerkende sfeer van het zuiden.

Deel dit evenement