#

Laurence Jones

+ support RAMAN.


Laurence Jones is momenteel de populairste jonge bluesgitarist van het Verenigd Koninkrijk. Niemand minder dan Buddy Guy zegt over Laurence: “He’s like a young Eric Clapton, damn right he got the blues”.

Hij speelde al op enkele van de meest prestigieuze podia ter wereld, waaronder de Royal Albert Hall in Londen en de Carnegie Hall in New York. Met indrukwekkende riffs, solo's en pakkende liedjes, heeft zijn cross-over geluid hem verschillende grote prijzen en onderscheidingen opgeleverd. Tevens was hij support voor onder meer Van Morrison, Ringo Starr, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck. Het nieuwe album The Laurence Jones Band verovert de NPO Radio 2 speellijst. De nieuwste single I'm Waiting heeft meer dan 1 miljoen views op YouTube sinds zijn tv-shows.

Support: RAMAN.

RAMAN. is een no nonsense gitaargeluid  en een stem die, eens hij je eenmaal vastgrijpt, nooit meer loslaat. De muziek begint ergens in de Gentse achterbuurten, een verinnerlijking van frontman Simon Raman. Sinds maart 2016 brengt hij solo of met band alternatieve rock ‘n’ roll met steeds een voet in blues- en rootsgronden. Een ruwe maar soulvolle sound die doet denken aan Chris Whitley, Jeff Buckley en Triggerfinger. Afwisselend akoestisch en elektrisch, hard uit het hart.

Deel dit evenement