Lee Ritenour & Dave Grusin

Lee Ritenour & Dave Grusin

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Je kaartjes blijven geldig. Had je nog geen kaartjes en is het uitverkocht ? Blijf het regelmatig proberen, soms komen er op het laatste moment nog kaartjes beschikbaar!

Lee Ritenour en Dave Grusin zijn al tientallen jaren goede vrienden. In de jaren '70 stonden de legendarische muzikanten vijf jaar lang elke dinsdagavond samen in de befaamde 'Baked Potato' club met Eric Clapton, Jeff Beck, George Benson, Al Jarreau en zelfs Bob Dylan als toeschouwers. In 1986 won Lee Ritenour een Grammy Award voor zijn werk op Dave Grusin's album Harlequin. Tijdens deze unieke show betreden zij opnieuw samen het podium.

Dave Grusin is inmiddels 85 jaar, maar dit weerhoudt de Amerikaanse pianist er niet van om op tournee te gaan. In zijn veelomvattende carrière won hij maar liefst 12 Grammy Awards. Gitarist Lee Ritenour speelde op zijn 16e al samen met the Mamas and the Papas. Hij bracht meer dan 40 albums uit en was in de jaren '90 één van de oprichters van de band Fourplay. Zijn top 15 hit "Is It You," is een ware jazz radio klassieker. De line up is Lee Ritenour (gitaar), Dave Grusin (piano), Wes Ritenour (drums), Melvin Lee Davis (bas).

Deel dit evenement