Lifesigns

+ support League of Lights

Lifesigns

Lifesigns is een independant prog-rock band uit de UK. De band bestaat uit virtuoze professionele muzikanten die al samenwerkten met bands variërend van Asia en The Scorpions en pop- en jazziconen als Bonnie Tyler en Quincy Jones.

Het laatste album Altitude uit 2021 werd gecrowdfund door toegewijde fans in 40 landen over de hele wereld en word vergeleken met de muziek van Steely Dan tot Pink Floyd. Het album bereikte de Top 100 in de Amazon UK-hitlijst en was nummer 1 in de Amerikaanse Gagliarchives hitlijst (14 weken) en in het Nederlandse iO Pages magazine. Het werd verkozen tot nummer 2 album van 2021 in de Prog Magazine Readers' Poll, met individuele lofbetuigingen voor John Young en Dave Bainbridge.

Op 3 juli brengt Lifesigns een dubbel-CD, genaamd Live In The Netherlands, uit. Het betreft de registratie van het concert in Poppodium Boerderij afgelopen augustus. De band laat weten dat ze een voorraadje meenemen!

Support: League of Lights
League Of Lights is een elektronisch pop-rockduo bestaande uit Farrah en Richard West (Threshold). Het nieuwe album doet je denken aan de vroege jaren '80 synth-pioniers zoals John Foxx, met '00s elementen zoals Ladytron met als geheim wapen de krachtige en meeslepende stem van Farrah. Heerlijke verleidelijke progressieve pop a la Kate Bush, Bat For Lashes en Goldfrapp.
Luister naar Kings and Queens

Deel dit evenement