O.R.k. & Lizzard

Double Headliner

O.R.k. & Lizzard

Double headliner met twee hedendaagse en indrukwekkende alternatieve progrock bands. O.R.k. met oa Colin Edwin (Porcupine Tree) en Pat Mastelotto (King Crimson) en LizZard die onlangs nog twee avonden opende voor de optredens van SOEN.

19:30 Doors
20:30 O.R.k.
21:50 LizZard

Wijzigingen voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan line up en tijdschema worden ontleend.

  • Lizzard

    LizZard is een art-rock trio uit Frankrijk. Deze eigenzinnige band beweegt zich in de alternatieve rock: puntige, zware riffs op gitaar en bas en heerlijke grooves op de drums van Katy Elwell, die een onuitwisbare indruk achterlaat met haar tegendraadse ritmepatronen.

  • O.R.k.

    De heavy prog band O.R.k. bestaat uit drummer Pat Mastelotto (King Crimson), bassist Colin Edwin (Porcupine Tree), gitarist Carmelo Pipitone en zanger Lorenzo Esposito Fornasari. Met zo'n bassist en drummer moet deze band wel retestrak klinken en dat doet het dan ook. Versterkt door het spel van gitarist Pipitone, maar vooral door het indrukwekkende stemgeluid van zanger Lorenzo, ook wel bekend als LEF. Op het nieuwe album Screamnasia is hij de ster van de show. Met enorme uithalen maar ook ingetogen melodieen doet hij denken aan Chris Cornell van Soundgarden en Jeff Buckley. De songs van O.R.k. klinken nieuw, ongeremd, spannend en buiten de lijntjes, deze band rockt!

Deel dit evenement