Lo Sings Sting

Feat. The Royal Dutch Scam

Lo Sings Sting

Lo Sings Sting staat garant voor een avond genieten van anekdotes, hits en andere pareltjes van Sting. Lo van Gorp wordt begeleid door The Royal Dutch Scam, een fantastische tienkoppige band die de prachtige en soms complexe songs een nieuwe dimensie geeft. 

De gloedvolle, warme stem van Lo van Gorp wordt in het professionele circuit jarenlang gezien als een goed bewaard geheim. Als backing vocalist werkte hij samen met Al Jarreau, Paul Carrack, Chaka Khan, Jacob Collier, Roger Hodgson en Oleta Adams. In eigen land toerde hij met oa Marco Borsato, het Metropole Orkest, Trijntje Oosterhuis en Ladies of Soul. Door optredens met zijn eigen band The Royal Dutch Scam (een eerbetoon aan Steely Dan) is hij een vertrouwd gezicht geworden in het Nederlandse theatercircuit. Wie hem gehoord heeft, krijgt maar geen genoeg van zijn stem!
Lo en zijn band spelen de liedjes natuurgetrouw, met veel bezieling, vol verrassingen en jazzinvloeden. Een avond vol herkenning, muzikaal avontuur en jazzy hoogstandjes. Denk aan songs zoals Fields Of Gold, Fragile, If you love somebody, set them free.

Deel dit evenement