Magenta XL "Angels & Damned Show" (UITGESTELD)

×

Vanwege de maatregelen die de Nederlandse overheid heeft genomen betreffende het Corona-virus, wordt dit concert uitgesteld. Er wordt in overleg met de band gekeken naar een nieuwe datum, gekochte kaarten blijven geldig. U wordt op de hoogte gehouden via onze website en Ticketmaster.

Magenta XL "Angels & Damned Show" (UITGESTELD)

Tiger Moth Tales (Full band)
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Dagkassa: 31

Informatie

Magenta viert 18 april 2020 hun 20-jarig bestaan in cultuurpodium Boerderij samen met Tiger Moth Tales.

Magenta zal deze avond gedurende 2 uur de “Angels & Damned” show spelen, die slechts een keer eerder in de UK te zien was. Tijdens dit optreden zal de band naast hoogtepunten uit hun repertoire vooral het album “Home” uit 2006 spelen.

Magenta komt voor deze exclusieve show met een uitgebreide bezetting, met o.a. strijkers en pauken. De muziek wordt ondersteund door prachtige beelden, een nieuwe lichtshow een enkele visuele verrassingen.

Voorprogramma

Tiger Moth Tales

Multi-instrumentalist Peter Jones (Camel, Francis Dunnery) is een symfofan in hart en nieren, opgegroeid met bands als Genesis en Queen, maar ook geïnspireerd door bands als Big Big Train, Haken en Steve Hackett. Met zijn project Tiger Moth Tales was de talentvolle, blinde toetsenist één van de hoogtepunten van het Progdreams Festival 2017. Peter Jones is persoonlijk door Andy Latimer gevraagd om toe te treden tot de band Camel.

http://www.tigermothtales.com
Bekijk programma