Magoria - Hollingsworth Mansion

A Haunted House Rock Opera

Magoria - Hollingsworth Mansion

Magoria komt na het succes van JtR1888 met een nieuw project (album & live rock opera). Hollingsworth Mansion is een haunted house rock opera. Centraal staan liefde, leven & dood en de poort tussen deze werelden. De live beleving van dit duistere verhaal is indrukwekkend! Door de grote cast en fantastische band maar ook de kleding, sfeer- en videoprojecties en een indrukwekkende lichtshow.

De line up is er wederom eentje die zijn sporen in de rock/metal scene ruimschoots verdiend heeft. 
Band
Mark Bogert – gitaar (Knight Area)
Remy Hansen – gitaar
Cleem Determeijer – piano (Finch)
Harmen Kieboom – drums (Ex Libris)
Luuk van Gerven – basgitaar (Ex Libris, Valentine)
Koen Stam – keyboard (Ex Libris)
Cast / vocalisten
Rodney Blaze  (Ayreon)
Maria Catharina (Valentine)
Jan Willem Ketelaers (Knight Area)
Nadine Pruim (Skeftum)
Edward Reekers  (Kayak, Ayreon)
Inge Rijnja (Saphira)
Cindy Oudshoorn (Kayak)
Demi Oosterwaal
Orch. arrangements
Matthijs Kieboom

Het verhaal van Hollingsworth Mansion:
Op 11 december 1808 breekt er een grote brand uit in het enorme landhuis van de familie Hollingsworth. Zowel Jefferso als zijn vrouw Lavinia komen hierbij om het leven.
Ook de moeder van Jefferso, Elizabet Hollingsworth, die al langere tijd bij hen inwonend was overleefde de brand niet. Jefferso en Lavinia koesterden een grote kinderwens, echter is deze nooit in vervulling gegaan.
Ruim een eeuw later, 1931, trekt de familie Welbourne het prachtige gerenoveerde landhuis in samen met hun dochter Joanne. Joanne weet onbewust de poort te openen naar de schemerwereld waar de familie Hollingsworth wacht om hun lang gekoesterde kinderwens alsnog in vervulling te laten gaan. Krijgen de oorspronkelijke bewoners de macht terug over het huis? Weet Howard Welbourne zijn liefde voor Lavinia Hollingsworth te onderdrukken, of kiest hij ervoor om samen met Joanne naar de schemerwereld te vertrekken en zijn vrouw achter te laten? Dit kan maar op 1 manier…

Deel dit evenement