Mark Lettieri Group

Snarky Puppy gitarist + support Wojtek Justyna TreeOh!

Mark Lettieri Group

De Amerikaanse gitarist Mark Lettieri is bekend van jazzfusioncollectief Snarky Puppy en The Fearless Flyers, maar hij houdt er ook nog een solocarrière met eigen band op na met onder anderen basgitarist Wes Stephenson en drummer Jason ‘JT’ Thomas. Ze combineren elementen uit de prog(jazz)rock van de jaren zeventig met funky riffs & ritmes.

Mark is bedreven in een groot aantal stijlen van soepele funkjazz-begeleiding tot scheurende rocksolo’s. Met Snarky Puppy won Lettieri vier Grammy Awards. Daarnaast speelde hij bij bekende artiesten als David Crosby, Erykah Badu, Kirk Franklin, 50 Cent, Eminem, Lupe Fiasco, Snoop Dogg, Bilal, N’Dambi, Lalah Hathaway en Pat Boone.

Support: Wojtek Justyna TreeOh!
De Poolse gitarist Wojtek Justyna staat bekend om een eigen geluid, creativiteit en veelzijdigheid. Hij studeerde 9 jaar klassieke muziek en raakte tevens geïnspireerd door rock en blues. Momenteel woont hij in Den Haag en leidt hij de Wojtek Justyna TreeOh! Deze band verkent en combineert de energie van funk-jazz met de veelzijdigheid van wereldmuziek.

Deel dit evenement