Mell & Vintage Future

×

Voor dit evenement is een coronatoegangsbewijs verplicht. Hierdoor is 1,5 meter afstand niet nodig. Wel hebben alle bezoekers een vaste zitplaats.

Mell & Vintage Future - UITfestival Zoetermeer

  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 7,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 8,-
Bestel tickets

Informatie

In het kader van het UITfestival Zoetermeer betreedt Mell & Vintage Future op 19 september het podium van de Boerderij. Dit Nederlandse trio speelt een uitdagende mix van roots, rhythm 'n blues en soul. Toen twee veteranen in de muziek, Nico Brandsen (Hammondorgel/voetbas) en Ton Dijkman (drums), een aantrekkelijke nieuwkomer met een geweldige stem tegen kwamen was Mell & Vintage Future een feit!

In haar relatief korte carrière trok Mell (Melanie Jonk) tijdens haar indrukwekkende televisieoptredens de aandacht van producers duo Brandsen en Dijkman. Hammondspeler Nico Brandsen werkte samen met Nederlandse grootheden als Ilse de Lange, Kane en Jan Akkerman. Hij is alom bekend door zijn ‘edgymagic’ op vintage apparatuur. Drummer Ton Dijkman speelde als sessiemuzikant op duizenden platen. Hij is al decennia de drummer van Marco Borsato. De afgelopen jaren waren singles als ‘Call my name’, ‘Central Station’ en ‘Forever’ vaak te horen op de Nederlandse radio. In 2019 kwam hun debuutalbum “Mell & Vintage Future” uit. Gevolgd door de plaat “Roots & Romance” (2021). Grijp deze unieke kans om deze sympathieke muzikanten in de Boerderij te zien als afsluiter van het UITfestival Zoetermeer!

Van 10 tot en met 19 september viert Zoetermeer de start van het nieuwe culturele seizoen met het UITfestival. Tijdens het festival maken Zoetermeerders laagdrempelig kennis met het rijke culturele aanbod van de stad. Ook krijgen ze alvast een voorproefje van de kunst- en cultuuractiviteiten van het komende seizoen.

Bekijk programma