Michael Schenker Group

×

Vanwege de geldende maatregelen is voor dit concert een Coronatoegangsbewijs nodig. Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Michael Schenker Group

50th Anniversary & IMMORTAL tour
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:00
  • Voorverkoop: 44,75 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 45,-
Bestel tickets

Informatie

Michael Schenker komt met de huidige MSG bezetting (Ronnie Romero, Steve Mann, Bodo Schopf en de Nederlandse bassist Barend Courbois) terug voor zijn '50th Anniversary'! Intussen is er ook een nieuw album, "Immortal' dus deze exclusieve Nederlandse show mag je niet missen.

Michael Schenker is één van de meest gerespecteerde rockgitaristen ter wereld. In de jaren ’70 maakte Michael deel uit van The Scorpions en UFO. Met de oprichting van Michael Schenker Group (MSG) in 1979 legde Michael Schenker de basis voor een van de meest glorieuze solocarrières aller tijden in de hardrock. Michael werkte samen met talloze grote namen, ook onder de titel ‘Michael Schenker Fest’. Nu keert de gitaarheld weer terug naar zijn roots. Over zijn nieuwe album “Immortal” zegt hij: ‘Ik speelde gewoon vanuit mijn hart, zoals altijd. Special guest TBA!

Bekijk programma