#

Nona

+ support Tom Wavy

Dit concert is verplaatst, dit is de nieuwe datum. Je kaartjes blijven geldig.

Nederlands supertalent; Nona was 3FM Talent en maakte indruk met haar eerste single: 'It's Alright'. Nona is in de twintig, maar heeft een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Denk aan de grote soulzangeressen van weleer! De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig.

Alles heeft een begin en het begin van Nona's muziek lag in haar huis, een bastion van muziekliefde. Ze werd gestimuleerd om muziek te leren spelen; ze probeerde dwarsfluit, piano en gitaar, maar haar beste instrument was haar stem! Al haar hele jeugd schrijft ze eigen teksten, in een schijnbare eindeloze stroom van volgeschreven aantekeningboekjes. "Ik ben altijd aan het schrijven. Echt altijd..." Nona toert met haar zeskoppige band (soms zelfs negenkoppige) liveband met wie ze optreedt in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole en Parkpop. "Hoe een artiest live is, is allesbepalend". Dus dat is wat ze wil, haar nummers live brengen, naar iedereen, overal. "Niks gaat boven een band live zien en live horen spelen. Dan voel je het echt, dat is wat ik wil!"

Support: Tom Wavy
De muziek van Tom Wavy is beïnvloed door indie-pop & folk en wordt gekenmerkt door zijn positieve en opwekkend geluid. Vol met vloeiende gitaarriffs en opvallende zang is Tom Wavy, samen met gitarist Thomas Booij, op weg om hun warme en aanstekelijke klanken over de wereld te verspreiden.

Deel dit evenement