Nona

×

Door de aangescherpte maatregelen hebben we het concert opnieuw moeten verplaatsen, dit is de nieuwe datum. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, je ontvangt hierover nog mail.
Vanwege de geldende maatregelen is voor dit concert een Coronatoegangsbewijs nodig.

Nona

+ support Tom Wavy
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 22,50 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 23,-
Bestel tickets

Informatie

En daar is dan ineens het nieuwe Nederlandse supertalent; Nona! De zangeres uit het zuiden van het land was 3FM Talent en maakte indruk met haar eerste single: 'It's Alright'. Nona is begin twintig, maar heeft een stem van een oude ziel: doorleefd, vol rauwe soul en vooral hartverwarmend. Denk aan de grote soulzangeressen van weleer! De muziek van Nona wordt sterk beïnvloed door haar liefde voor de classics, maar ook hiphop en pop zijn hoorbaar aanwezig.

Alles heeft een begin en het begin van Nona’s muziek lag in haar huis, een bastion van muziekliefde. Ze werd gestimuleerd om muziek te leren spelen; ze probeerde dwarsfluit, piano en gitaar, maar haar beste instrument was haar stem! Al haar hele jeugd schrijft ze eigen teksten, in een schijnbare eindeloze stroom van volgeschreven aantekeningboekjes. “Ik ben altijd aan het schrijven. Echt altijd…” Nona toert met haar zeskoppige band (soms zelfs negenkoppige) liveband met wie ze optreedt in clubs en op festivals, van Noorderslag en Paaspop tot Down The Rabbit Hole en Parkpop. “Hoe een artiest live is, is allesbepalend”. Dus dat is wat ze wil, haar nummers live brengen, naar iedereen, overal. “Niks gaat boven een band live zien en live horen spelen. Dan voel je het echt, dat is wat ik wil!”

Voorprogramma

Tom Wavy

Tom Wavy is een Haagse muzikant die heerlijke zomerse, positieve en ‘uplifting’ muziek brengt. Samen met begeleidend gitarist en backing vocalist Thomas Booij heeft hij inmiddels drie singles en een EP uitgebracht. Gegarandeerd warmt Tom de zaal op met zijn positieve and laid back vibes!

Bekijk programma