Oz Noy Trio w/ Anton Fig & Jimmy Haslip

Modern Jazz

Oz Noy Trio w/ Anton Fig & Jimmy Haslip

“It’s Jazz. It just doesn’t sound like it.” Zo omschrijft Oz Noy zijn mix van jazz, funk, rock, blues en r&b. Oz Noy Trio kun je met recht een supergroup noemen, want deze topmuzikanten hebben hun sporen reeds ruimschoots verdiend. Deze avond staan Oz Noy, Anton Fig en Jimmy Haslip samen op ons podium.

Oz Noy is een Israëlische fusion en funkgitarist. Toen hij in New York ging wonen kwam zijn carrière in een stroomversnelling en wilden veel grote artiesten met hem samenwerken, zowel in de studio als op het podium. Naast zijn samenwerkingen, oa met Richard Bona, Toni Braxton en fusiongrootheden als Dave Weckl en Mike Stern, heeft Oz inmiddels ook al zeven albums onder zijn eigen naam uitgebracht.

Bassist Jimmy Haslip, bekend als medeoprichter van de fusiongroep Yellowjackets, speelde enige tijd met Jaco Pastorius. De linkshandige bassist werkte tevens samen met artiesten als Bruce Hornsby, Rita Coolidge, Gino en Joe Vannelli, Tommy Bolin, Allan Holdsworth, Chaka Khan, Al Jarreau, Donald Fagen en Anita Baker.

Drummer Anton Fig heeft een indrukwekkend CV. Zowel in de studio als op het podium werkte hij met grote namen. Wij noemen er paar.. Kiss, Bob Dylan, Peter Frampton, Paul Simon en Joe Bonamassa.

Deel dit evenement