#

Rufusking , Panda Noir & Pony for Breakfast


Vanavond drie eigenzinnige en veelzijdige rockformaties in het café!
Drie bands die veelbelovend aan de weg timmeren en vanavond hun krachten bundelen in het Podiumcafé van Boerderij: Rufusking, Panda Noir en Pony for Breakfast. Deze bands moet je zien!
 • #

  Rufusking

  Een stevige basis van rock. Vleugjes indie en acid. Snufjes grunge en blues. De vier leden van de band Rufusking bereiden met deze ingrediënten een geheel eigen muzikale maaltijd. Sinds 2017 werkt de vierkoppige rockformatie uit de regio Leiden aan eigen repertoire. In februari 2019 brak de band los uit de oefenruimte. Op solide wijze laten de bandleden zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Pearl Jam, The Rolling Stones, Oasis en de Stereophonics. Onlangs verscheen de eerste single van Rufusking (in eigen beheer): 'Vinegar Joe'. Rufusking is: Jan Dekker - basgitaar; Timo Epping - zang / gitaar; Gabriel Patrascu - gitaar; Sander Stolk - drums

 • #

  Panda Noir

  Neem het rauwe van the Black Keys, het stoere van de Arctic Monkeys en de heldere sound van Echosmith en gooi het in de mixer! Trek je meest sexy pak aan, pak je gitaar en dans als je schoonmoeder in de moshpit bij Nirvana. Alstublieft: Panda Noir. Panda Noir bestaat uit Esmé Gabeler (zang), Bonno Heijke (gitaar), Keanu Spruit Bleeker (Bas) en Koen van Dijk (drums). Het viertal leerde elkaar kennen tijdens hun studie aan het Haarlems Conservatorium. Inmiddels zijn de diploma's op zak, is de eerste single uit, wordt er keihard gewerkt aan een debuutalbum en is de band klaar om de podia en festivals van Nederland te gaan veroveren!

 • #

  Pony for Breakfast

  Pony for Breakfast schudt je niet alleen wakker in de ochtend met energieke knallers, maar weet ook de gevoelige snaar te raken op een regenachtige avond. Invloeden uit de 90's, de 60's, de 69's, de funk en de punk: we hebben het allemaal. Have a pony for breakfast and you'll see your troubles running out the door!  

Deel dit evenement