Panic Room

×

Koop nu je ticket voor het concert van Mostly Autumn (1 december) in de voorverkoop, want op vertoon van dit toegangsbewijs mag je gratis naar het concert van Panic Room! Kortom, twee concerten voor de prijs van één.

Panic Room

+ support Golden Caves
  • Zaal open: 19:30
  • Aanvang: 20:30
  • Voorverkoop: 20,25 (incl. servicekosten)
  • Dagkassa: 21,50
Bestel tickets

Informatie

Panic Room is één van de vaandeldragers van de hedendaagse Britse alt-rock scene. De band wordt geroemd om hun unieke sound en fenomenale live performances. Frontvrouw Anne-Marie Helder ( ex Mostly Autumn) is meerdere malen verkozen tot 'Best Female Vocalist of the Year'. Op verzoek van de bandleden van Marillion opende Panic Room vorig jaar op spectaculaire wijze het Nederlandse 'Marillion Weekend'.

In 2017 bracht Panic Room een verbluffende nieuwe Live DVD uit, genaamd “Screens: Live in London”. De DVD werd opgenomen in de Islington Assembly Hall in Londen en is gefilmd door Toward Infinity (Marillion, Deep Purple, Elton John). Anne-Marie wordt tijdens deze show bijgestaan door gitarist Dave Foster en bassist Yatim Halimi (beiden bekend van de Steve Rothery Band), drummer Gavin John Griffiths (Fish, Bill Nelson, Mostly Autumn) en toetsenist Jonathan Edwards.

Voorprogramma

Golden Caves

Golden Caves werd in 2013 opgericht door vijf studenten van Codarts, het Rotterdams conservatorium. De prachtige stem van Romy Ouwerkerk doet denken aan de klanken van Anneke van Giersbergen. De muziek van Golden Caves balanceert op het raakvlak van alternatieve rock, progressieve rock en atmosferische muziek. Golden Caves brengt progressieve rock onder de aandacht van de nieuwe toekomstige prog generatie.

http://goldencaves.com/
Bekijk programma