ProgDreams IX

×

Je weekendticket is geldig voor vrijdag en zaterdag. Bekijk HIER de line up van zaterdag.

ProgDreams IX

2-daags festival
 • Zaal open:
 • Aanvang:
 • Voorverkoop: 43,50 (weekendticket) (incl. servicekosten)
 • Dagkassa:
Bestel tickets

Informatie

Op 25 en 26 maart vindt een nieuwe editie van het ProgDreams festival plaats. De negende alweer! Het indoor festival is uitgegroeid tot een populair evenement voor progliefhebbers én -muzikanten uit binnen- en buitenland. De prog-scene blijft vernieuwen en ontwikkelen: nieuwe bands ontstaan en gevestigde namen werken samen. We hebben weer een bijzondere line-up voor editie IX. Koop alvast je Early Bird Weekendtickets!

Vrijdag 25 maart 2022
Kristoffer Gildenlöw
PreHistoric Animals

Zaterdag 26 maart 2022
Argus
t + band
Rain
That Joe Payne
Cyan

 

Optredens van:

Kristoffer Gildenlöw

Zweedse bassist en singer-songwriter Kristoffer Gildenlöw is vooral bekend als bassist van de legendarische band Pain Of Salvation. Ook deelde hij het podium met Neal Morse Band en Kayak. Als muzikant in de puurste vorm is Kristoffer een geschoold multi-instrumentalist. Zijn solo materiaal klinkt ogenschijnlijk simpel, maar de geoefende luisteraar hoort al snel een complexe structuur. Van minimalistische nummers en soundscapes tot symfonische composities met koren en huilende gitaarsolo’s: de progrock van Kristoffer Gildenlöw blijft prettig in het gehoor liggen.

https://www.kristoffergildenlow.com

  PreHistoric Animals

  PreHistoric Animals is een progressieve/alternatieve rockband uit Zweden. De band begon als het tweemansproject van Samuel Granath en Stefan Altzar en in november 2018 brachten ze hun debuutalbum, Beschouw het als een kunstwerk, uit. The band is: gitarist Daniel Magdic op gitaar (Pain of Salvation, Renaissance of fools), drummer Samuel Granath (Pound, Tony Harnell band), Stefan Altzar zang en gitaar (Pound, Tony Harnell band), Stefan Jernståhl (Mats & Morgan band) en Jakob Granath op toetsen en Peter Holmstedt op bas.

  https://prehistoricanimalsmusic.com/
  Bekijk programma