PROGDREAMS IX

2-daags festival

PROGDREAMS IX

Kies je dag- of weekendticket! Geen restricties, dus zonder Coronatoegangsbewijs of testen.
ACTIE: koop een weekendticket en ontvang een gratis kaartje voor het concert van Lifesigns op 20 augustus.

Op 25 en 26 maart vindt een nieuwe editie van het ProgDreams festival plaats. De negende alweer! Het indoor festival is uitgegroeid tot een populair evenement voor progliefhebbers én -muzikanten uit binnen- en buitenland. De prog-scene blijft vernieuwen en ontwikkelen: nieuwe bands ontstaan en gevestigde namen werken samen. We hebben weer een bijzondere line-up voor editie IX.

Vrijdag 25 maart 2022

    19:30 uur  Kristoffer Gildenlöw
    21:15 uur  PreHistoric Animals

Zaterdag 26 maart 2022

    14:45 uur  Argus
    16:15 uur  t + band
    18:30 uur  Rain
    20:15 uur  That Joe Payne
    22:00 uur  Perfect Storm

(Wijzigingen voorbehouden. Er kunnen geen rechten aan line up en tijdschema worden ontleend)

  • Kristoffer Gildenlöw

    Zweedse bassist en singer-songwriter Kristoffer Gildenlöw is vooral bekend als bassist van de legendarische band Pain Of Salvation. Ook deelde hij het podium met Neal Morse Band en Kayak. Als muzikant in de puurste vorm is Kristoffer een geschoold multi-instrumentalist. Zijn solo materiaal klinkt ogenschijnlijk simpel, maar de geoefende luisteraar hoort al snel een complexe structuur. Van minimalistische nummers en soundscapes tot symfonische composities met koren en huilende gitaarsolo's: de progrock van Kristoffer Gildenlöw blijft prettig in het gehoor liggen.
  • PreHistoric Animals

    PreHistoric Animals is een progressieve/alternatieve rockband uit Zweden. De band begon als het tweemansproject van Samuel Granath en Stefan Altzar en in november 2018 brachten ze hun debuutalbum, Beschouw het als een kunstwerk, uit. The band is: gitarist Daniel Magdic op gitaar (Pain of Salvation, Renaissance of fools), drummer Samuel Granath (Pound, Tony Harnell band), Stefan Altzar zang en gitaar (Pound, Tony Harnell band), Stefan Jernståhl (Mats & Morgan band) en Jakob Granath op toetsen en Peter Holmstedt op bas.

Deel dit evenement