ProgProms

special guests: That Joe Payne & Cindy Oudshoorn

ProgProms

Het project Progproms is inmiddels een begrip geworden in Nederland. In 2019 formeerde Edward Reekers een nieuwe band die een eenmalig concert gaf in een nagenoeg uitverkochte Boerderij. Sindsdien doet Progproms jaarlijks een korte tour langs de Nederlandse podia. Dit jaar zijn de speciale gasten That Joe Payne en Cindy Oudshoorn.

Band
Edward Reekers (Kayak, Ayreon)
Charles Nagtzaam (Frank Boeijen, Liesbeth List, Harry Sacksioni)
Harmen Kieboom (Magoria, The Liberty Project)
Mark Bogert (Knight Area, Magoria. The Liberty Project)
Koen Stam (Ex Libris, Magoria)
Nadine Pruim (I Can See your Voice, Queen The Music, Magoria)

Special guests
De klassiek geschoolde zanger That Joe Payne werd twee jaar op rij verkozen tot beste mannelijke vocalist in de Prog Magazine Readers' Poll. Voordat hij een solo carrière startte was hij de zanger van de Engelse formatie The Enid. Zijn enorme talent is niet onopgemerkt gebleven. Dit jaar verschijnt het nieuwe album van Jordan Rudess (Dream Theater), met That Joe Payne als zanger. Inmiddels is de eerste single met als titel: Embers verschenen.

Cindy Oudshoorn is een van de beste zangeressen die ons land telt. Van 2004 tot 2014 was ze lid van de band Kayak. Als stemactrice werkte ze mee aan de nasynchronisatie van Harry Potter. In 2006 was ze onderdeel van de theatershow Queen in Concert van de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht. Na de breuk met Kayak in 2014 richtte Oudshoorn samen met Kayak-zanger Edward Reekers en Kayak-gitarist Joost Vergoossen Symfo Classics op. Verder is ze te horen bij Magoria en The Liberty Project.

Samen brengen zij de beste en de mooiste songs van o.a. Genesis, Yes, Alan Parsons Project en Dream Theater op een manier die de originelen eer aan doen. Kortom een avond waarbij de liefhebbers van symfonische en progressieve rock volop kunnen genieten.

Deel dit evenement